Slow Wines gaat CO2 neutraal

Wat? Ja, inderdaad, je leest het goed, CO2 neutraal.

Waarom dan? Uiteindelijk hebben we allemaal een steentje bij te dragen aan het stoppen van de klimaatverandering en voor ons is het tijd om dit aan te pakken. Met jullie samen ontdekken we sinds 2 jaar steeds meer heerlijke biologische en biologisch dynamische wijnen. Dat heeft ons ook meer bewust gemaakt van de impact van onze levensstijl op de wereld.

We weten nu zeker dat er pesticiden gebruikt worden bij de reguliere wijnbouw en kunstmatige gisten met smaakjes en bulkwijnen worden geproduceerd voor de supermarkten. En we weten dat er super lekkere wijnen zijn die elk jaar anders smaken en gifvrij gemaakt worden door geïnspireerde en vakkundige (en hele leuke) mensen. En we weten van onze ontmoetingen dat jullie die wijnen en de verhalen ook weten te waarderen.

En nu gaan we een stap verder, we gaan de huidige bedrijfsvoering CO2 neutraal doen. De komende maanden melden we graag onze vragen en ervaringen. Wil je met ons meedoen? Graag! Wil je ons volgen kijk dan op Twitter of Facebook of natuurlijk onze site.

En wil je een wijnproeverij organiseren of een duurzaam geschenk samenstellen voor je relaties dan horen we dat graag en gaan wij voor een lekkere en CO2 neutrale uitvoering.

Nieuw logo 🙂

logo_slow_wines definitief met 0 CO2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *